Tiger Woods a revenit pe terenul de golf. Legendarul jucător își dorește pentru 2024 câte un turneu pe lună

Data actualizării: Data publicării:
tiger woods pozează lângă trofeul din Bahamas
Tiger Woods a concurat la Hero World Challenge din Bahamas. Sursa foto: Profimedia Images

Legendarul jucător american de golf Tiger Woods a anunţat că doreşte să dispute un turneu pe lună în cursul anului 2024, după ce a participat, săptămâna trecută, la prima sa competiţie după intervenţia chirurgicală la gleznă efectuată în luna aprilie, informează AFP, preluată de Agerpres.

Woods, în vârstă de 47 de ani, a concurat de joi până duminică în Hero World Challenge din Bahamas, unde s-a clasat pe locul 18 din 20 de participanţi.

Victima unui grav accident de maşină în 2021, jucătorul cu 15 titluri majore în palmares a stat departe de circuit timp de peste un an, înainte de a reveni la Mastersul din 2022, pe care l-a încheiat pe locul 47.

În acest an, americanul s-a retras în turul al treilea al Mastersului de la Augusta, înainte de a se opera la glezna dreaptă în aprilie, din cauza sechelelor după accidentul rutier.

„Apreciez drumul lung parcurs. Mi-aş fi dorit să fi jucat într-un mod mai curat, dar asta va fi pentru data viitoare”, a spus Woods, care consideră „rezonabil” obiectivul său de a disputa un turneu pe lună, anul viitor.

„Asta îmi oferă câteva săptămâni pentru recuperare şi una pentru a crea presiune. Poate îmi voi găsi ritmul astfel. Acesta este planul pentru anul viitor, nu îl voi schimba”, a adăugat el.

Numărul unu mondial din golful profesionist, americanul Scottie Scheffler, a câştigat turneul Hero World Challenge, în faţa austriacului Sepp Straka.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri