BASCHET. CSM CSU Oradea este în tratative cu trei jucători

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet csm europa

Echipa de baschet CSM CSU Oradea îşi va definitiva lotul pentru noul sezon până la finele acestei săptămâni. Cu nouă jucători deja contractaţi şi doar o săptămână rămasă până la reunirea echipei, lista de achiziţii a rămas deschisă doar pentru baschetbalişti români.

Campioana se află în tratative cu trei jucători, printre care şi Laszlo Lazar. Bogdan Ţîbîrnă este aşteptat să se alăture echipei din iarnă.

„Ne propunem ca lotul de jucători să fie în număr de 13, să avem consistenţă la antrenamente şi suntem în situaţia ca în două, trei zile să putem anunţa întreg contingentul de jucători români", a spus Şerban Sere, directorul CSM Oradea.

Campioana mai are o problemă. Noua echipă a celor din Tîrgu Mureş a declinat în ultimul moment jocul test din 29 august, astfel că Oradea îşi caută adversar pentru primul amical al verii.

„Tocmai am primit o informare de la cei din Tîrgu Mureş că nu şi-ar dori să joace acel joc pentru că pentru ei este puţin prea devreme. Ei acum se află într-o fază de reconstrucţie şi completare a lotului", a explicat Sere.

CSM CSU Oradea se va reuni pe 10 august. Primul joc oficial va avea loc pe 20 septembrie, în cupele europene.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri