BASCHET. CSM Oradea va susţine în această seară, în Turcia, al treilea joc în grupele FIBA Eurochallenge

Data publicării:
sport turcia 191113

Antrenorul orădenilor acuză oboseala acumulată de echipa sa şi a declarat că va odihni o parte dintre titulari, cu orice risc, pentru a evita nedorite accidentări.

„Nu poţi să ai două meciuri de maximă intensitate contra unor adversari extrem de puternici în 48 de ore. Deci, asta nu se poate, sincer, aşa ceva nu există şi atunci voi fi obligat să fac lucrul acesta, şi-l voi face indiferent de ce se întâmplă", spune Cristian Achim.

Achim a precizat că echipa orădeană nu va face doar act de prezenţă în Turcia. Antrenorul este convins că lotul pe care-l are la dispoziţie poate să facă o figură frumoasă împotriva liderului grupei, indiferent de jucătorii pe care-i va trimite pe teren.

„Mergem să jucăm cel mai bun baschet pe care putem noi să-l facem în acel moment şi având în minte totuşi că ar trebui să rotim jucătorii şi să le oferim minute cât mai multora pentru a nu risca nimic grav."

Formaţia Royal Hali Gazinatep conduce grupa B a FIBA Eurochallenge, după victoriile reuşite în primele două runde, în deplasare la Samara şi acasă cu Paks.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Jozseh Feher

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri