Sari la conținut

BASCHET. CSM-U a pierdut primul meci din Cupă: 81-83 cu CSU Sibiu

După primul sfert orădenii au avut un avantaj de 12 puncte şi chiar dacă sfertul doi a fost dominat de sibieni, la pauză scorul a fost 49-47 pentru CSM Universitatea. Finalul a fost unul dramatic. În ultimele 35 de secunde de joc Markovic a restabilit egalitatea dar ultimul atac al celor de la CSU Sibiu a decis soarta meciului.

"A fost un meci greu pentru ambele echipe, dar sunt mulţumit că am câştigat acest prim meci. Două puncte avantaj pentru noi nu e o diferenţă foarte mare", spune Miodrag Perisic, antrenorul CSU Sibiu.

"Cel mai important lucru este ca jucătorii să se refacă şi să avem echipa pe care am gândit-o iniţial, pentru că în acest moment este evident că nu o avem. Am avut un handicap foarte mare pentru că nu joacă Guţoaia, care pentru noi era o piesă importantă", a precizat Cristian Achim, antrenorul CSM-U Oradea.

CSM Universitatea Oradea se gândeşte acum la următorul meci din deplasare pe care îl vor juca miercuri în sala Transilvania din Sibiu.

"Vreau să vă transmit că, deşi Sibiul are în mod evident prima şansă, nu vom merge acolo să ne dăm bătuţi", a declarat Achim.

Cel mai bun jucător al orădenilor în acest meci a fost Marcus Hatten care a marcat 35 de puncte urmat de Markovic şi Dillon.

Reporter: Florina Fofiu
Operator: Gabor Szilagyi

Pe aceeași temă