Sari la conținut

BASCHET. Derbiul campioanelor se joacă vineri seara, la Oradea

Duelul ultimelor două campioane ale baschetului românesc promite în această seară un nou meci spectacol. U BT Cluj-Napoca vine la Oradea cu gândul de a-şi păstra fotoliul de lider, dar şi de a-şi continua seria succeselor în acest sezon în faţa gazdelor de la CSM CSU.

„Cu Oradea întotdeauna e un meci special. Este una din contracandidatele noastre în lupta pentru titlu. Suntem două echipe care ne cunoaştem foarte bine. Noi mergem acolo să jucăm tare şi să câştigăm", consideră Alex Rasic, jucător al U BT Cluj-Napoca.

"Leii roşii" sunt dornici de revanşă după ce în urmă cu mai puţin de trei săptămâni au pierdut Cupa României în faţa clujenilor.

"Clujul, din punctul meu de vedere, are o valoare ridicată a jucătorilor care pot în orice moment să facă diferenţa; în schimb, noi ne bazăm pe un joc colectiv. Dar cred că jocul nostru de echipă poate compensa, aşa cum am dovedit de fiecare dată, diferenţa de valoare individuală", consideră Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea.

„Mai mult decât contează pentru locul întâi, la ora actuală contează, cred eu, pentru mândria fiecărei echipe. Eu cred că va fi un meci în care se va da tot ce e mai bun şi din partea noastră şi din partea lor", a declarat Mihai Silvăşan, antrenorul U BT Cluj-Napoca.

Partida dintre CSM CSU Oradea şi U BT Cluj-Napoca este găzduită de Arena „Antonio Alexe" şi poate fi urmărită în direct pe Digisport 3, de la ora 19.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operatori: Constantin Gheorghiţă / A. Pop

Pe aceeași temă