BIHOR: Instalaţie ilegală de producere a alcoolului, descoperită în oraşul Beiuş (FOTO/VIDEO)

Data publicării:
foto 11 perchezitii SIF - ALCOOL

Ofiţerii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Bihor erau de ceva vreme în posesia unor informaţii legate de activitatea celor patru persoane, dintre care trei sunt din Oradea şi una din Beiuş. Ele sunt suspectaţi că pe parcursul acestui an au cumpărat de la mai mulţi furnizori, fără documente, alcool dublu rafinat. Datele anchetei indică faptul că alcoolul era uterior vândut la negru la mai multe baruri şi persoane fizice din judeţ.

Pe lângă băutură, cei patru sunt bănuiţi că au vândut şi ţigări de contrabandă. Ca să le dovedească faptele, poliţiştii le-au percheziţionat joi domiciliile şi imobilele în care existau informaţii că ar fi depozitate băuturile alcoolice.

Aşa s-a ajuns la casa din Beiuş unde a fost descoperită instalaţia artizanală de producere şi de îmbuteliere a produselor alcoolice. În acelaşi loc au fost găsiţi 80 litri de alcool dublu rafinat şi 10 mii de lei, proveniţi din câte se pare din vânzarea băuturii.

Controalele anchetatorilor au dus la aplicarea a 14 amenzi celor care au cumpărat şi pus în vânzare băuturile produse ilegal şi au fost confiscaţi 110 litri de produse alcoolice. O primă estimare indică un prejudiciu produs statului de 50.000 de lei.

La acţiune au participat şi luptătorii de la Intervenţie Rapidă şi specialiştii Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

editor web: Adrian Laboş

foto şi imagini: Poliţia Bihor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri