BIHOR. Un cal căzut într-o mlaştină, salvat de pompieri, jandarmi şi poliţişti

Data publicării:
salvare cal Padis (3)

Intervenţie mai puţin obişnuită pentru pompierii din Ştei, judeţul Bihor. Un echipaj a intervenit pentru salvarea unui cal care căzuse într-o mlaştină, în zona Padiş.

salvare cal Padis (1)
salvare cal Padis (1)

Apelul de urgenţă a fost dat de jandarmii montani din Padiş, miercuri, cu puţin înainte de amiază. Potrivit acestora, un cal a căzut într-o mlaştină de aproape 30 de metri pătraţi, în apropierea Centrului de vizitare Padiș, şi nu mai putea să iasă. Animalul a fost văzut de un cioban aflat în zonă, care, la rândul său, i-a anunţat pe jandarmii aflaţi în patrulare pe traseul Pietrele Boghii.

La locul intervenției a ajuns și patrula mixtă formată din doi poliţişti români şi doi poliţişti maghiari, care desfășoară activități pentru siguranța turiștilor în zona montană Padiş-Valea Boga din Bihor.

„Intervenția pentru salvarea animalului a fost una cu final fericit, astfel în urma eforturilor depuse de către pompierii militari, sprijiniți de jandarmii montani și agenții de poliție, s-a reușit scoaterea în siguranță a calului din mlaștină”, a transmis căpitanul Horia Cheregi, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: ISU Crişana

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri