Sari la conținut

Concerte şi voie bună în primul weekend al Toamnei orădene

Rockerii de la Timpuri Noi s-au bucurat de revederea cu publicul orădean. Au venit într-o nouă formulă și au oferit un concert mult aşteptat după mai bine de trei ani de absență de pe scena bihoreană.

"Avem un concidatin de-al dumneavoastră, Alexandru Vâșcan. Are 21 de ani. Proaspăt venit în București. A fost racolat de echipa de la Timpuri Noi. Suntem trio de trei ani de zile, trei ani și ceva. Ne simțim bine în felul ăsta", spune Dan Iliescu, membru al trupei Timpuri Noi.

"Mi se pare un concert foarte bun. Mi se pare că e nou și e un stil nou pentru Oradea. Sper ca la oameni să le placă."

Porția de muzică a fost asezonata cu o farfurie de mici și un pahar de vin fiert. Desertul a fost o bucată de cozonac secuiesc.

"Avem ca și noutate pentru anul acesta muzică militară. Aproximativ 200 de persoane de la Ministerul Apărării vor veni să cânte în două zile muzică militară pentru orădeni și să participe și la retragerea cu torțe", a precizat Anca Sas, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea.

Manifestarea continuă în această săptămână cu alte activități pe gustul tuturor. Pe scenă sunt așteptați să urce Delia, Connect-R, Elena Gheorghe, 3 Sud Est şi Pasărea Colibri.

Reporter: Diana Grad
Operator: Darius Pop