Cu gândul la iarnă. Un hotel din Băile Felix şi-a epuizat toate pachetele pentru Revelion

Data publicării:
revelion felix 020916

Deşi suntem abia la sfârşit de sezon estival, românii şi-au făcut planuri deja pentru... sărbătorile de iarnă. Cu patru luni înainte de Revelion, complexul balnear de cinci stele din Băile Felix are toate locurile ocupate pentru petrecerea dintre ani. Asta deşi preţurile ajuns chiar şi la câteva mii de lei pentru un sejur de şapte zile. Pentru aceeaşi bani sau chiar mai puţini, agenţiile de turism au oferte în afara ţării, în Spania, Italia sau Austria.

Ca să prindă un loc la complexul balnear de cinci stele din Băile Felix, turiştii şi-au rezervat încă de pe acum locuri pentru Revelionul 2017. Preţurile pornesc de la aproape 3.700 de lei pentru un pachet de 3 zile pentru două persoane şi ajung la aproape 6.000 de lei pentru un sejur de 7 zile.

"Ele s-au epuizat foarte repede după ce am dat preţul în piaţă. Nu ne-am aşteptat la lucrul acesta, dar noi ne-am străduit ca să ne menţinem standardul impus la deschidere”, a precizat Florian Serac, directorul general al Turism Lotus Felix SA.

Oferta cuprinde cazare, mic dejun, trei cine festive, carnaval ori acces gratuit la bazine.

"Gratuitate la sala de fitness, la cele două bazine interioare de la baza de tratament şi cele două saune, uscată şi umedă, plus zona de agrement cu bazinele acoperite şi cele din exterior vor fi pline cu apă”, a detaliat Florian Serac.

La astfel de servicii, preţurile nu li se par deloc mari celor care vor să aibă parte de calitate cât mai aproape de casă.

"Comparând cu ceea ce am văzut, vreau să vă spun că nu are sens să ne risipim banii, eforturile şi celelalte valori ieşind afară din ţară."

La preţuri asemănătoare, agenţiile de turism vin cu oferte pentru Paris, Roma, Budapesta sau Viena.

"- Care sunt preţurile pentru Paris, Roma?
- În jur de 5 nopţi şi 6 zile, preţurile, în funcţie şi de hotelul şi serviciile alese, aproximativ 500-600 de euro”, a declarat Alexandru Lăcătuş, reprezentant al unei agenţii de turism.

Totuşi, indiferent de veniturile de care dispun, mulţi preferă să ramână în ţară.

"- Unde aţi prefera să petreceţi Revelionul: în ţară sau în străinătate?
- Cred că în ţară, totuşi."

Cei care vor să îşi petreacă Revelionul în Băile Felix trebuie să ştie că hotelurile mai au încă locuri vacante.

Reporter: Anca Deac
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri