Digi Animal World trimite trei persoane în parcul safari din Paris

Data publicării:
DIGI WORLD
Florin Hoban din Baia Mare s-a înscris la concursul "În luna mai explorăm sălbăticia Africii" cu gândul că va câştiga premiul cel mare.
"El zicea ca participa la ceva concurs si eu luam asta sub forma de gluma, zicea ca o sa castigam, o sa vezi ca o sa te duc la safari la Paris", își amintește Ruxandra Hoban, soția câștigătorul concursului Digi Animal World
Şi aşa a şi fost. Florin Hoban va beneficia de o excursie pentru trei persoane în parcul safari situat la 30 de kilometri de capitala Franței. Premiul este oferit prin intermediul documentarului "David Attenborough, ghid în Africa".
'"Suntem foarte incantati de aceasta ocazie oferita de RCS&RDS, plecam impreuna cu familia, fetita si sotia", spune Florin Hoban, câștigătorul concursului Digi Animal World. 
 

Pasionat de Africa

Câştigătorul spune că nu a pierdut niciun episod din documentarul "David Attenborough, ghid în Africa" și a raspuns la toate intrebarile pentru ca este pasionat de acest continent si de animale: "Reportajul este foarte atragator, foarte placut, plus ca noi detinem o mica afacere cu struti si noi sutem foarte incantati de Africa si de tot ce tine de animale si interesati de tot ce e pe pamantul Africii."
Pasiunea lui Florin Hoban pentru animale l-a facut sa-si amenajeze o ferma de struti in Satu Mare, in care a investit peste zece mii de euro. O parte din ouăle de struţ pe care le obţine de la fermă le transforma in obiecte de ornament. Bărbatul spune ca va participa la toate concursurile initiate de canalele documentare ale Digi, iar visul lui cel mare este sa ajunga in Africa.
 
În fiecare saptamana telespectatorii Digi Animal World au putut castiga enciclopedii cu animale. Concursul s-a desfasurat concomitent in Romania si Ungaria.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri