Sari la conținut

FOTO. Un bărbat a murit într-un incendiu produs în centrul oraşului Oradea

Un bărbat de 79 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un incendiu care i-a afectat, în această dimineaţă, locuinţa. Victima a fost găsită în stare de inconştienţă de pompierii care au intrat în casa inundată de fum. În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat mort.

4

Incendiul s-a produs în jurul orei 11:30, într-o casă de pe Strada Republicii, din Oradea. În urma unui apel la 112, trei echipaje ale pompierilor Detaşamentului 2 au intervenit de urgenţă, însoţite de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Ajunși la locul intervenției, pompierii militari au acționat concomitent pentru căutarea și salvarea eventualelor victime din locuința inundată cu fum și pentru stingerea focarelor. Forțele de intervenție l-au găsit pe proprietar în debaraua casei, în stare de inconștiență. Victima a fost evacuată și predată echipajelor medicale prezente la fața locului, care au efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, fără rezultat, medicul declarând decesul bărbatului în vârstă de 79 de ani”, a transmis maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

În mai puţin de 10 minute incendiul a fost stins, iar flăcările au afectat doar 10 metri liniari de conductor electric, un corp de mobilier, un televizor și materiale textile.

„Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, efectul termic al curentului electric, produs de un televizor lăsat sub tensiune”, a transmis maiorul Roşca.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: ISU Crişana