Liga 2. Luceafărul Oradea, cu un punct deasupra zonei periculoase

Data publicării:
sport Braila Luceafarul

Punctul obținut de Luceafărul Oradea la Brăila situează formația bihoreană pe locul 14, în afara locurilor retrogradabile, la jumătatea campionatului. Elevii lui Cristian Lupuț sunt însă la doar un singur punct distanță de zona periculoasă, motiv pentru care se mențin în alertă.

"Ținând cont de toate problemele care le-am avut, sunt mulțumit și nu prea. Vedem în pauza asta competițională, vom analiza, vom vedea ce trebuie făcut și sper ca anul viitor să fie mult mai bine pentru noi", a declarat Cristian Lupuț, antrenorul Luceafărului Oradea.

Regretul ratării primei victorii în deplasare a sezonului este cu atât mai mare, cu cât în minutul 90 Moihedja ar fi putut pune capăt jocului cu o execuție simplă, din careul mic.

"Am pierdut, într-adevăr, două puncte după un joc dominat de noi din toate punctele de vedere, cu ocazii foarte multe ratate de noi. Ăsta e fotbalul, te pedepsește dacă tratezi unele faze în atac și nu înscrii", consideră Cristian Lupuț.

Luceafărul Oradea vrea să compenseze ratarea victoriei la Brăila cu două rezultate pozitive în primele două etape din retur. Acesta se va derula duminică, pe propriul teren cu Energeticianul, și peste o săptămână, la Timișoara, cu Ripensia.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Luigi David (Digi24 Galați)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri