Sari la conținut

Maratonul bicicliştilor. Ultima plimbare înaintea sezonului rece

Cele doar 12 grade înregistrate duminică în Oradea nu i-au speriat pe zecile de bicicliști care s-au întâlnit pentru o ultimă plimbare pe două roți din acest sezon. Au profitat de vremea îngăduitoare și au plecat într-un traseu de 60 de kilometri în jurul orașului. Au fost cinci ore de relaxare, spun participanții, în care au socializat și s-au bucurat de natură.

Aproape 20 de orădeni au ieșit duminică la o plimbare cu bicicletele, alături de prieteni întâlniți pe rețelele de socializare.

"Caut asemenea lucruri și îmi place, pentru că e o oportunitate să te miști, să fii între prieteni, între oameni pasionați", spune o participantă.

"E o tură de relaxare, de socializare, cum am și spus de la bun început, nu o să ne grăbim, o să mergem liniștiți, în grup. Să stăm la o poveste, să ne cunoaștem, să povestim de biciclete, de noi trasee pe care putem să le organizăm", a spus Sebastian Miklo, organizator.

Înainte de plecarea programată în centrul orașului, bicicliștii au imortalizat momentul.

Traseul a fost de dificultate medie și nu le-a pus probleme bicicliștilor.

"O vreme perfectă pentru pedalat. Decât soare, mai bine aici, o vreme foarte bună de toamnă."

Prima oprire au făcut-o pe malul unui lac, unde au mâncat și au avut timp să socializeze.

"După 25 de kilometri de pedalat, am ajuns într-un loc desprins parcă dintr-o poveste. Aici bicicliștii făcut primul popas, unde s-au oprit să mănânce, să își facă câteva fotografii, după care vor porni înapoi spre casă", a relatat Bianca Firezar, reporter Digi24 Oradea.

Bicicliștii au parcurs traseul de 60 de kilometri în aproximativ cinci ore.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Constantin Gheorghiță
Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă