Un chinez care a fumat țigară de la țigară pe tot traseul unui maraton de 42 km a fost descalificat

Data actualizării: Data publicării:
un barbat asiatic fumeaza in timp ce alearga
Un chinez care a fumat țigară de la țigară pe tot traseul unui maraton de 40 km a fost descalificat FOTO: Weibo

Un chinez a fost descalificat de la un maraton după ce a fumat țigară de la țigară pe tot traseul de 42 de kilometri. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, spune că fumează de fiecare dată când aleargă, pentru că doar așa are puterea să ajungă la linia de sosire.

Potrivit Business Insider, bărbatul, cunoscut sub numele de „Unchiul Chen”, a finalizat Maratonul Xiamen în trei ore și 33 de minute, dar a fost descalificat pentru încălcarea regulamentului care prevede că fumatul este interzis pe traseu.

Asociația Chineză de Atletism a implementat anul trecut un nou regulament potrivit căruia se interzice „defecarea în aer liber, fumatul sau călcarea în picioare a florilor și spațiilor verzi”, pentru a încuraja un comportament mai civilizat în timpul competițiilor.

„Unchiul Chen”, care acum are 52 de ani, era deja celebru pe internet după ce, în urmă cu doi ani, a fost filmat și fotografiat fumând în timp ce alerga într-o altă cursă.

În 2022, el s-a clasat pe locul 574 din cei peste 1.500 de participanți la Maratonul Xinanjiang. A terminat cursa în trei ore și 28 de minute, adică un timp cu cinci minute mai scurt decât la cea mai recentă participare a sa.

Potrivit Sky News, Chen a alergat și în alte alte maratoane cu țigara în gură. El a fumat pe tot parcursul maratonului Guangzhou din 2018 și Maratonului Xiamen din 2019.

Anterior, el declarase pentru presa chineză că țigările îl ajută să depășească oboseala și fumează ca să poată ajunge la linia de sosire.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri