Marţea cu ghinion. Peste 100 de şoferi bihoreni au fost amendaţi într-o singură zi

Data publicării:
razie rutiera iarna

Peste 100 de şoferi care nu au respectat legislația rutieră au fost sancționați de poliţiştii bihoreni într-o singură zi. Cele mai multe amenzi au fost date pentru depăşirea vitezei legale. În total, valoarea sancţiunilor aplicate marţi de oamenii legii a depăşit 40 de mii de lei.

Marți, 16 ianuarie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică s-au aflat pe drumurile din Bihor, în cadrul unei acţiuni de depistare a şoferilor care conduc cu viteză sau sub influenţa alcoolului sau drogurilor.

În doar 24 de ore oamenii legii au dat 116 amenzi în valoare de aproape 41 de mii de lei şi au reţinut trei permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare. Cele mai multe sancţiuni - 68 – au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

În aceeaşi zi au fost sancționați 20 de pietoni care au traversat neregulamentar, iar alte nouă persoane au fost amendate pentru că nu au purtat centura de siguranţă.

Şase sancțiuni au fost aplicate pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, iar 13 sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri