Sari la conținut
News Alert

O maşină a Poliţiei, lovită de o şoferiţă neatentă pe un bulevard din Oradea

Un autoturism al Poliţiei Bihor a fost avariat azi noapte, după ce a fost lovit de o maşină a cărei şoferiţă nu i-a acordat prioritate de trecere. Un poliţist de 24 de ani a fost rănit uşor.

Acidentul s-a petrecut cu puţin înainte de ora 1, pe bulevardul Magheru din Oradea. Ajunsă la intersecţia cu Aleea Ştrandului, o şoferiţă de 27 de ani, din comuna Pomezeu, judeţul Bihor, care se îndrepta spre podul Dacia, nu a acordat prioritate unei maşini de Poliţie. Autospeciala avea în funcţiune sirenele şi girofarul şi era condusă de un agent de 24 de ani dinspre Aleea Ştrandului spre Parcul Traian.

„Se afla în timpul serviciului, în misiune, deplasându-se la un eveniment sesizat prin S.N.U.A.U. 112 împreună cu un alt coleg din cadrul aceleiași structuri”, a transmis comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor. În urma impactului, agentul a suferit răni uşoare.

accident

foto: Cristian Somogyi‎/INFO TRAFIC jud. BIHOR

Atât şoferiţa, cât şi agentul aflat la volanul maşinii de Poliţie au fost testaţi cu aparatul etilotest care a confirmat că niciunul nu a consumat băuturi alcoolice.

Împrejurările în care a avut loc accidentul sunt cercetate de polițiștii rutieri.

Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă