Polei și accidente pe drumurile din Bihor

Data publicării:
CAM00464

UPDATE: ORA 01:00 Telespectatorii Digi24 Oradea ne-au transmis că drumul dintre Marghita şi Suplacu de Barcău este acoperit de zăpadă

UPDATE: ORA 20:00 Două autoturisme au ajuns în şanţul de la marginea drumului Oradea - Tinca, după ce au derapat pe şoseaua acoperită de polei şi zăpadă. O altă maşină a ajuns în şanţ, imediat după localitatea Leş, în cursul dimineţii.

Orădenii spun că în cursul dimineții s-a circulat cu dificultate chiar și pe străzi importante. Principala problemă a fost poleiul. Acesta a acoperit întregul oraș după ce în cursul serii de vineri și în timpul nopții a plouat, iar temperaturile au scăzut apoi spre -5 grade în timpul nopții.

Mai multe utilaje ale firmei de deszăpezire au ieșit pe drumuri și au aruncat cu material antiderapant. Cu toate acestea, mai multe străzi secundare și porțiunile dintre blocuri au rămas acoperite cu gheață.

Pe drumurile din județ s-au produs mai multe evenimente rutiere. În timpul dimineții, pe șoseaua spre Ineu de Criș, un bărbat care se deplasa pe bicicletă a murit după ce a fost lovit de un microbuz.

După ora 17, o șoferiță a încercat să depășească un autocamion, pe drumul dintre Oradea și Fughiu și a provocat un accident. Circulația a fost blocată în zonă, iar polițiștii au deviat traficul pe rute ocolitoare.

În jurul orei 18, un autobuz care venea dinspre un centrul comercial de la ieșirea din Oradea spre Arad a derapat într-un sens giratoriu și a lovit un alt autoturism.

Pentru noaptea care urmează, meteorologii anunță în Bihor minime de -6 grade și continuarea ninsorilor. Duminică, termometrele vor indica maxime de -4 grade și vor cădea ninsori slabe.

editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri