Sari la conținut

POLO. Cluburile contestă în instanţă alegerile de la FR de polo

Protestul echipelor din Superliga Naţională împotriva actualei conduceri a Federaţiei Române de Polo ajunge într-o nouă fază: cea în care îşi vor spune cuvântul judecătorii.

 

"Joi, dacă nu mă înşel, este ultima zi în care putem depune la Judecătoria de pe lângă Tribunalul Bucureşti o hârtie prin care denunţăm toate ilegalităţile care s-au făcut la aceste alegeri", a declarat Ionel Bungău, directorul CS Crişul.

Cluburile contestă modul în care s-au desfăşurat alegerile de acum două săptămâni pentru şefia forului naţional. În acest sens s-a cerut modificarea statutului federaţiei, care a permis ca echipe fără activitate în ultimii ani să aibă un cuvânt de spus în desemnarea actualei conduceri.

„Degeaba se vor relua alegerile, poate să meargă la infinit aceste alegeri dacă vor fi aceiaşi votanţi, dacă aceste cluburi vor avea drept de vot. Primul lucru pe care-l cerem noi e că aceste cluburi care nu au nici în clin nici în mânecă cu polo să fie date la o parte", susţine Bungău.

CSM Digi şi Sportul Studenţesc Corona Braşov au fost două dintre echipele care la finele săptămânii trecute au protestat faţă de alegerile de la Federaţia Română de Polo.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa