POLO. CSM Digi luptă pentru Cupa României

Data actualizării: Data publicării:
sport polo

Ediția din acest an a Cupa României la polo programează vineri, în bazinul Steaua, primele confruntări. La startul competiției se vor alinia toate echipele din Superliga Naţională: CSM Digi, Dinamo, Steaua şi Sportul.

„Steaua are lotul cel mai complet, cel mai omogen, cel mai puternic. La ora actuală e greu să prevezi o surpriză, dar eu cred că rolul nostru în această competiţie, de-a încerca să jucăm bine, să jucăm la valoarea noastră maximă posibilă şi să încercăm să ajungem în finală”, a declarat Dorin Costrăş, antrenorul CSM Digi, invitat la emisiunea „Divizia locală” de la Digi24 Oradea.

Competiţia care se dispută după sistemul eliminatoriu şi-a stabilit jocurile în urma clasamentului final de anul trecut. Astfel, campioana Steaua o va întâlni ultima clasată, Crişul Oradea, în vreme ce Oradea va juca cu ocupanta locului şapte, CSM Poli Cluj.

Favoriți clari, orădenii și "militarii" îşi fac deja calcule pentru semifinalele de sâmbătă în care, cel mai probabil, campioana va întâlni Sportul Corona Braşov, iar CSM Digi pe Dinamo.

„Meciul cu Dinamo nu va fi deloc uşor. Aş dori ca absenţa lui Marc Roca să nu se simtă, dacă este posibil, şi echipa să încerce să se agheţe aşa cum am făcut-o şi în ultima etapă din tur, cu Steaua", a spus Dorin Costrăş.

Meciul care va decide câştigătoarea trofeului va avea loc duminică, de la ora 12:30.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri