Sari la conținut
News Alert

TENIS. Cupa Benvenuti, dominată de orădeni

Cea de-a 17-a ediţie a Cupei Benvenuti la tenis, desfăşurată pe terenurile bazei Sănătatea, s-a încheiat luni după-amiază. Sportivii orădeni s-au făcut încă o dată remarcaţi după ce s-au impus în special la categoriile mari de vârstă. 

La 18 ani, Alex Stokker, de la CSM Oradea, a câştigat pentru a treia oară competiţia: „A fost un turneu destul de greu. Am avut două meciuri mai grele un pic, cu un orădean, cu Şerban Bonchiş şi această finală, cu Raul Cipue din Zalău."

Tot la categoria 18 ani, dar la dublu, perechea formată din orădeanul Nimrod Nemeş şi timişoreanul Mihai Gheţu s-a impus fără probleme. Tenismenul orădean a câştigat şi categoria de simplu 16 ani. Fetele nu s-au lăsat nici ele mai prejos. La categoria 14 ani Anamaria Şerfezi şi Francesca Săteanu s-au clasat pe primele două locuri. 

„Ne bucurăm că acest turneu continuă să-şi menţină tradiţia, pentru că este un turneu de tradiţie şi sper că şi la anul o să pot că câştig din nou la 18 ani", îşi doreşte Alex Stokker.

Competiţiile pe zgură vor continuă la Oradea şi la finele acestei săptămâni. Baza sportivă Voinţa va fi gazda ediţiei 2016 a Memorialului Lenke Popper.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă