Ultimele cumpărături pentru școală. Duminică, părinții au luat cu asalt rafturile magazinelor cu rechizite

Data publicării:
stire cumparaturi

Cele mai căutate raioane din marile magazine au fost cele cu rechizite. Personajele din desene animate i-au atras ca un magnet pe copiii care s-au grăbit să-și aleagă ghiozdanul sau penarul preferat.
Lorena a știut exact ce vrea din momentul în care a intrat în magazin. În clasa a doua vrea să aibă pe bancă doar produse cu păpușa ei preferată. "Penar cu Barbie și un stilou cu Barbie. Atât!", spune fetiţa.

Şi băieții au eroi preferaţi din desenele animale. Luca și-a cumpărat deja ghiozdanul cu personajele favorite: "Cele din Cars, un desen cu mașini."

Preferințele copiilor sunt costisitoare pentru părinţi. Un ghiozdan cu astfel de personaje, de exemplu, trece de 150 de lei. Dar, când vine vorba de a cumpăra lucruri pentru copii, părinții nu se mai uită la bani.

"Deja am cheltuit 200 de lei, geanta și penarul", a socotit un părinte. "Cât trebuie o să dăm, asta e", a concluzionat altul. 

Cei mai mulți dintre părinți se vor întoarce în magazine în zille următoare după ce vor primi de la învăţătoare lista cu rechizite, caiete şi cărţi necesare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri