A început goana după rechizite școlare. Programul târgurilor de rechizite

Data publicării:
rechizite 0



Și pentru cei mici să fie la modă e important, iar părinții știu asta. Și au de unde alege. Sunt sute de modele de ghiozdane expuse în magazine. Bucuria celor mici are însă un preț. ”Cel mare merge in clasa 0”. Întrebăm: de câte rechizite are nevoie? ”Acum aflăm, încă nu știu exact, probabil 100, 150 de lei. Ne facem o idee și ce mai rămâne ne cumpărăm înainte să înceapă școala”.

Pentru părinți, promoțiile magazinelor au venit cum nu se putea mai bine: ”Trebuie să te pregătești din timp, să nu aibă copilul probleme când merge”, ”În ultima lună se adună cam multe, și cărți, caiete, uniforme, deci se adună prea multe pentru ultima lună și atunci nu faci față să plătești tot”.

Managerii hypermarketurilor spun că românii care nu vor cumpăra rechizite care să aibă drept temă eroi din desene animate nu vor cheltui mai mult de 150 de lei ca să își pregătească copilul pentru prima zi de școală.

Promoțiile continuă pentru părinți, majoritatea hypermarketurilor și supermarketurilor având raioane speciale cu rechizite. Managerii susțin că prețurile nu vor mai scădea.

Programul târgurilor de rechizite
Auchan: 18 august - 24 septembrie
Real: 25 august - 24 septembrie
Lidl: 19 august - 1 septembrie
Billa: începutul lunii septembrie

reporter: Gerhald Ernst
operator: Viorel Jiva
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri