Baschet. Leii – ultimii în Grupa F a FIBA Eurochallenge

Data publicării:
s03 20leii 20ultimii 20in 20grupa 20f 20051212-36996

Ewe Baskets Oldenburg s-a dovedit o echipă prea puternică pentru BC Timişoara. Leii au cedat cu 67-77, în faţa echipei germane, dar au lăsat în multe momente impresia că ar fi putut mai mult în actuala ediţie a cupelor europene.

"Am jucat mult mai bine decât în tur şi decât în multe dintre meciurile de campionat. Nu le-a fost deloc uşor cu noi", a spus căpitanul Robert Sarovic.

Srdjan Jovanovic a debuat ca principal în Sala Constantin Jude, chiar împotriva fostului său coleg de echipă, Sebastian Machowski. Polonezul a avut câştig de cauză, chiar dacă leii au început perfect: 11-0 după şase minute de joc. Liderul grupei a stabilit egalitatea până la pauză şi a câştigat ultimele două sferturi.

"Cred că am făcut un meci foarte bun. Am pierdut la 10 puncte, dar diferenţa e prea mare faţă de ce s-a întâmplat în teren. Vreau să îi felicit pe jucătorii mei pentru evoluţia lor!", a declaratantrenorul lui BC Timişoara.

Cu o singură victorie după 5 meciuri, alb-violeţii nu mai au cum să scape de ultimul loc în grupă. Asta pentru că Lavi-Med Kormend a învins pe terenul lui Szollnok cu 94-83.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri