Cele mai tari ouă, alese la Sânnicolau Mare. Premiul cel mare a fost un miel

Data publicării:
ciocnit oua

Cu mic, cu mare, locuitorii din Sânncolau Mare s-au înscris la concursul de ciocnit ouă. Dintre micii participanți, Carla a avut cel mai tare ou, pregătit special pentru concurs. ”N-am cuvinte”, - Ai avut emoţii? ”Da”, - Oul l-ai adus de acasă? ”Da”, - Ai făcut ceva special ca să câştigi? ”Da, l-am ţinut mai mult”, ne spune Carla, câștigătoare la categoria copii.

Mulți dintre participanți se înscriu an de an la concurs. Unii sunt mai norocoși, alții mai puțin. Câștigătorul de anul trecut nu a putut rata ocazia de a-și arăta îndemânarea nici anul acesta. Și a avut din nou noroc. Cât despre premiu, el spune că mai are în ogradă și premiul de anul trecut, când a primit un miel. Iar oul tare a venit tot din gospodăria sa.

”Nu i-am făcut nimic. Cum l-am luat din cuibar, l-am vopsit şi am venit cu el la concurs. Am să le ţin, ca şi pe cel de anul trecut. Anul trecut am câştigat locul I şi am luat o mieluţă. O mai am şi acum, e acasă”, spune Ioan Gerzinger, concurent.

La fel se va întâmpla și cu premiile de anul acesta, toate vor ajunge în gospodăriile câștigătorilor. ”Am început în primul an. Am vrut să avem premii atractive, să îi motiveze pe câţi mai mulţi să vină. Şi atunci am lăsat această variantă în ideea care, de exemplu, am avut concurenţi care ne-au promis că n-o să meargă a doua zi să taie iepurele, cocoşul sau mielul, ci o să-i crească şi o să-i ţină acasă”, ne-a declarat Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare.

Participarea la concurs a fost gratuită, iar cei care nu au venit pregătiți de acasă, au primit ouă din partea organizatorilor.

Reporter: Caterina Ledrer
Operator: George Ștefăniță
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri