Descinderi, în cautarea unor persoane suspectate că au vândut droguri în apropierea universităților din Timișoara

Data publicării:
suspecti A



Polițiștii de la Crimă Organizată din Timișoara au făcut percheziții, în această dimineață, în căutarea membrilor unei rețele care se ocupa cu traficul de droguri.

Suspecţii sunt vechi cunoștințe de-ale anchetatorilor, fiind cercetaţi în trecut într-un alt dosar pentru trafic cu etnobotanice. De această dată sunt acuzați că au vândut droguri de risc în apropierea universităților din Timișoara.

Principalii lor clienţi erau din rândul studenților. Polițiștii susțin că au suficiente probe împotriva lor. Cei bănuiţi vor fi audiați și, în funcție de declarații, riscă să fie reținuți pentru 24 de ore.

”Trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. (...) in investigaţiile efectuate de poliţiştii din cadrul BCCO Timişoara - Serviciul Antidrog, sub coordonarea DIICOT - Serviciul Teritorial Timişoara, a reieşit că membrii grupării, conduşi de un tânăr de 28 de ani, ar fi distribuit droguri de risc, la nivel stradal, pe raza municipiului Timişoara. În activitatea infracţională de distribuţie a drogurilor erau implicate şi persoane minore. În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au identificat în locuinţa liderului grupării aproximativ 30 de grame de cannabis, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a anunțat, marți după-amiaza, IPJ Timiș. 

reporter: Gerhald Ernst
operator: Cosmin Pîrlogea
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri