Sari la conținut

Evoluții bune cu echipele din prima jumătate

ACS Poli Timișoara a reușit o nouă evoluție bună, după egalul de la Giurgiu, cu Astra. Împotriva lui ASA Târgu Mureș, bănățenii au câștigat pentru a patra oară în acest sezon. Față de precedentele trei succese obținute tot pe teren propriu, echipa lui Florin Marin s-a impus în premieră la mai mult de un gol. De două luni și jumătate timișorenii – de la meciul cu Steaua.

„Ne bucurăm foarte mult, aveam nevoie de această victorie. Am așteptat mult, nu? Opt meciuri fără victorie... Secretul e la domnul profesor, el știe să ne motiveze înaintea unor astfel de meciuri”, spune Srdjan Luchin, căpitanul celor de la ACS Poli.

„Există o motivație în plus pentru jucători în momentul când joacă cu echipe bune, echipe cotate mult mai bine decât noi”, adaugă Florin Marin, antrenorul timișorenilor.

Jucătorii pregătiți de Florin Marin regretă punctele pierdute în cele cinci etape dinaintea duelului cu ASA: au pierdut de trei ori și au făcut trei egaluri – ultimul chiar pe terenul liderului.

„Și cu Astra am făcut un meci foarte bun, meritam să câștigăm. Nu știu, probabil ne motivăm mai bine cu echipele mai mari, dar trebuie să fim și cu celelalte echipe la fel”, completează Cristian Melinte.

„Am avut evoluții bune spre foarte bune cam în toate jocurile de până acum, însă nu am avut nici șansă...”, explică și Daniel Stanciu - managerul general al bănățenilor.

Etapa viitoare, ACS Poli Timișoara va juca pe terenul lui CSU Craiova, în direct la Digisport 1, mâine, de la ora 14:00.