Furtună la Timișoara. A plouat cu apeluri la 112

Data publicării:
rupere de nori

Furtuna de luni după-amiază de la Timişoara a dat peste cap traficul rutier. În 15 minute de ploaie torenţială circulaţia a devenit un calvar diun cauza cantității mari de apă adunate pe carosabil. Misiune grea au avut și pompierii, asaltați de apeluri la 112, care anunțau că vântul puternic a facut ravagii

Multă, foarte multă apă... și grindină, piatră în limbaj popular: timișorenii au avut de ce să se crucească! După cele 15 minute de furtună au început și apelurile la Serviciul de Urgență 112. O creangă dintr-un copac imens, aflat în curtea Colegiului Național Bănățean, s-a rupt și a îndoit un gard ca urmare a furtunii - craca respectivă cântărea câteva sute de kilograme, noroc că nu erau elevi acolo. Sorin Ionescu, directorul unității de învățământ, a relatat pentru Digi24 Timișoara ce s-a întâmplat: "A început un vânt puternic, care a rupt acest copac, urmat de grindină. În momentul în care a început ploaia, copiii au fost luați de profesori și duși în interiorul clădirii".

În total, în urma furtunii, pompierii au intervenit în 20 de locații din Timișoara pentru a îndepărta crengile rupte de vântul puternic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri