Sari la conținut

Meciul ce poate aduce liniștea

Alb-violeții și-au pus în gând să obțină al șaptelea succes la rând mâine seară, la București, pe terenul lui Dinamo. Va fi jocul cu numărul trei în 2016, împotriva bucureștenilor.

„Suntem în fața unei noi provocări și sper să putem continua seria victoriilor consecutive. Avem ritm și formă bună. Toți jucătorii sunt pregătiți pentru acest meci. Dinamo e o echipă solidă, cu jucători buni sub panou, dar și cu aruncători buni. Noi i-am bătut însă de două ori în acest an, la Timișoara, și cred că avem șansele noastre la București”, a spus, înaintea plecării spre Buucrești, antrenorul lui SCM BC Timișoara, Nenad Mandic.

În acest moment, BC Timișoara se află pe poziția a zecea, la o distanță de două puncte atât de play-off, cât și de retrogradare.

„Abia aștept să se încheie sezonul, pentru că avem o rotație scurtă. Dar asta nu înseamnă că nu îmi doresc să câștigăm toate cele trei meciuri rămase și să avem șanse de calificare în play-off. Dar e important că avem soarta în mâinile noastre, că nu depindem de nimeni”, a completat Mandic.

Partida Dinamo București – BC Timișoara se va disputa mâine, de la ora 20, pe terenul formației din capitală.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop