Moartea lovește pe calea ferată! Microbuz izbit de tren în județul Arad

Data publicării:
accident tren colaj A



Accidentul s-a petrecut marți seara. Şoferul microbuzului de marfă a crezut că poate să treacă calea ferată înainte de a ajunge trenul. În momentul în care a văzut maşina pe şine, mecanicul garniturii a frânat brusc, dar nu a putut evita impactul: ”Păi ce să-i mai fac, am frânat de acolo, 20 de metri. Ce era să-i mai fac?”

 

Pasagerul din dreapta, un bărbat de 39 de ani, fost grav rănit şi a murit la scurt timp după impact. ”Au rezultat două victime, pasagerul și șoferul din microbuz prezantând o plagă aparent superficială la nivelul scalpului, refuzand transportul la spital”, ne-a precizat Marius Ozarchievici, medic SMURD. Iar plt. maj. Ioan Mureșan de la pompieri ne spune: ”Am intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, procedând la degajarea pasagerului din dreapta, un bărbat”.

”S-a auzit o bubuitură foarte puternică, au claxonat mașina și mecanicul de locomotivă, dar era târziu”, ”A claxonat și am auzit o bubuitură, atât! Dintr-o dată, a pus brusc frână, ne-am dat jos să vedem ce s-a întâmplat. Erau pe jos numai hârtii, haine multe, telefoane mobile, țigări”, sună alte declarații culese la fața locului.

După accident, traficul în zonă a fost blocat timp de trei ore.

reporter: Dan Codre
operator: Cristi Kovacs
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri