Sari la conținut

Restart la BC SCM Timișoara


„Mi-aș dori să formăm o echipă, în sezonul acesta. Și în sezonul viitor să tindem către mai mult. Răbdarea va fi cheia succesului. Dacă vom avea răbdare și vom înțelege că o echipă nu se formează în 2 luni de zile vom avea surprize plăcute începând din iarnă”, spune Ionuț Drăgușin, noul pivot al timișorenilor.

Căpitanul Zoran Milencovici și coșgheterul Mladen Jeremic sunt unicii supraviețuitori ai echipei de anul trecut. Alături de cei doi au sosit în această vară Georgian Păun, Nikola Otasevic, Ionuț Drăgușin, Octavian Popa Calotă, Milos Komatina, Adrian Diaz, Marko Cakarevic, Andrei Ghiriș, Alexandru Albu și Mihai Ursan, ultimii doi promovați din cadrul Academiei BCT.

„Este pentru prima dată când joc în Europa, sunt foarte încântat și vreau să dau sută la sută pentru această echipă și aștept să numărăm succesele. Am auzit că BCT e de 30 de ani în prima ligă, asta spune multe și sunt foarte fericit că m-au ales”, a adăugat și Adrian Diaz.

„Sunt mulțumit de alegerile pe care le-am făcut, cu bugetul pe care l-am avut la dispoziție și cred că am reușit să facem o combinație bună între jucătorii cu experiență și cei tineri”, a completat Nenad Mandic, antrenorul timișorenilor.

De miercuri, „leii” reiau antrenamentele pe plan local, după care se pregătesc de un cantonament în Serbia, la Zlatibor.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Petcu