Sari la conținut
News Alert

Și-au prezentat achizițiile verii

Am primit o ofertă din partea lui Pero Milošević și a Politehnicii Timișoara și, sincer să fiu, nu am stat prea mult pe gânduri. M-am consultat cu Zlatko Daskaloski, colegul meu de la echipa națională, care mi-a spus multe lucruri frumoase despre club”, a explicat Filip Lazarov.

El s-a alăturat lui Adam Savic, Alexandru Gurănescu, Filip Marjanovic, Vuk Milosivec și Marko Simovic, care au semnat și ei cu SCM Politehnica înțelegeri pe un sezon.

„Joc de doi ani în România, cunosc foarte bine campionatul și jucătorii și mi-am dorit să rămân aici. Am găsti și mulți jucători din zona Balcanilor, pe care îi cunosc foarte bine și tot ceea ce pot spune e că vom da cu toții maximum și sper că putem reuși rezultate frumoase împreună”, a povestit și Marko Simovic.

„Cum tatăl meu antrenează aici, știu toate rezultatele echipei. Îi cunosc pe aproape toți jucătorii Politehnicii, cu unii dintre ei am și jucat. Pot să spun că Liga Națională din România e din ce în ce mai bună, de la un an la altul”, recunoaște Vuk Milošević.

„Am venit pentru că m-a sunat Pero Milošević. Este un antenor bun, cunosc stilul său de muncă și cred că pot să cresc în joc sub comanda sa”, a adăugat și Filip Marjanovic.

Sub comanda lui Pero Milosevic se află în acest moment nu mai puțin de opt stranieri. Dincolo de nou-veniții prezentați ieri, mai sunt și cei trei jucători străini rămași din sezonul trecut, macedoneanul Zlatko Daskaloski și sârbii Marko Pejovic și Marko Lasica.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop