Sari la conținut
News Alert

Târg de nunţi cu ofertă bogată, dar vizitatori puţini

”Aici avem cu sala, aicea cu candy bar-ul. Şi asta putem să facem - candy bar. Da. Foarte frumoase sala cu...” Unii dintre expozanţi au ştiut cum sa iasă în evidenţă. O rochie de mireasă neagră, de exemplu, a fost adusă în faţa publicului de o firmă din Timişoara, iar o creatoare de modă din Arad a adus chiar rochii purtate pe covorul roşu, la decernarea premiilor Oscar de anul trecut.

Această rochie a fost prezentă anul trecut la Premiile Oscar, purtată de actriţa şi regizoarea Tamara Henry”. Rochia a fost realizată în doar o săptămână. Este din mătase naturală, iar pe ea au fost aplicate manual pietrele ce o înfrumuseţează. După ce a fost făcută celebră în America, rochia s-a întors la creatoarea ei, care se mândreşte cu ea şi o prezintă curioşilor ori de câte ori are ocazia.

”Rochiile pot să fie purtate la orice fel de eveniment important din viaţa noastră. Nunţi, botezuri, majorate, oscaruri, premieri de filme...”, spune Felba - creatoare de modă.

La târg, oferta expozanţilor a fost generoasă, însă nu la fel au stat lucrurile şi în ceea ce priveşte numărul vizitatorilor: ”Nu este foarte multă lume”, - Oferta de nuntă? ”Foarte tentantă la majoritatea”, - Găseşti de toate? ”Da! Foarte!”, - Şi preţurile? ”Accesibile”, - Te-ai uitat şi la preţuri? ”Aşa în mare. Depinde. Cred că sunt pentru toate posibilităţile şi toate gusturile”, - Oferta cum ţi se pare? Găseşti de toate pentru nuntă? ”Da. Cam de toate”, - Ce ţi-a plăcut? ”Rochiile de mireasă, desigur”.

”Petreceri de vis ediţia 2015 oferă tot ceea ce presupune desfăşurarea unei nunţi, de la transport până la amenajarea sălii”, precizeaza Ioana Ienaga - organizator.

Închirierea unui stand la târgul de nunţi de la Arad a costat 1.200 de lei. Strategia organizatorilor a dat roade având în vedere că niciunul dintre locurile puse la dispoziţie în cele două pavilioane ale Expo Arad nu a rămas neocupat.

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche