Sari la conținut

Timișoara, sfârșit de octombrie... la plajă

20


Încă de la primele ore ale dimineţii, razele soarelui au pus stăpânire pe tot vestul ţării. Şi, deşi ştrandurile nu sunt deschise în această perioadă, doamnele dornice de un bronz de octombrie au mers la iarbă verde.

Chiar dacă este sfârşitul lunii octombrie, timişorenii care au fost astăzi liberi au profitat de o zi perfectă de plajă. Bronzul este mai rezistent, spun ei, iar pentru că razele solare nu sunt atât de puternice, este şi mai sănătos.

Nu doar doamnele au fost cele care s-au răsfăţat sub bătaia caldă a soarelui de sfârşit de octombrie. Deşi nu au venit pregătiţi de plajă, aceşti tineri au combinat adrenalina cu pofta de distracţie şi au făcut o baie în râul Timiş.

Băieţii la grătar ne-au declarat: ”Soarele e ca vara”, ”Soarele arde și totul e ok. 24-25 de grade, foarte bine, pentru bronzat, pentru un grătar”.

Şi Piaţa Unirii din Timişoara a fost luată cu asalt de timişorenii dornici de a-şi petrece timpul în aer liber: ”Trebuie să mai profităm de zilele astea de vară, e super cald, ca şi cum e vară, numai nu mergem la ştrand. Cât mai mult afară, parcuri, plimbări”.

Și săptămâna viitoare, meteorologii anunţă temperaturi de până la 27 de grade Celsius.

Reporter: Adina Iriza
Operator: Viorel Jiva
Editor web: Călin Țenche

Pe aceeași temă