Sari la conținut
News Alert

După puncte, la Târgoviște

UVT Agroland Timișoara continuă duelurile tari din Divizia A1 de volei feminin. După întâlnirea cu liderul din București, formația timișoreană a plecat  spre Târgoviște via București, pentru meciul cu medaliata cu bronz din sezonul trecut. Formația de pe Bega caută să se întoarcă cu puncte după partida de mâine, de la ora 18.

”Trebuie să facem tot ce ne stă în puteri pentru a obține seturi și puncte la Târgoviște. Îmi Doresc foarte mult de la această deplasare să fim acolo unde putem fi la acest moment”, a declarat  Bogdan Paul, antrenor UVT Agroland Timișoara.

”Dacă vom reuși să facem de la bun început un joc frumos și să jucăm cât mai concentrate și mai libere, sunt convinsă că putem lua puncte”, a declarat Diana Cărbuneanu, UVT Agroland Timișoara.

CSM Târgoviște vine după un program încărcat, în campionat și în Cupa Challenge. În ultima rundă, trupa de lângă Turnul Chindiei a avut nevoie de cinci seturi pentru a trece de Știința Bacău. Cele două formații sunt despărțite în acest moment de două puncte în clasamentul Diviziei A1 de volei feminin. CSM Târgoviște ocupă poziția a treia, cu 31 puncte, în timp ce Agroland Timișoara este pe poziția a cincea, cu 29 de puncte.

reporter: Claudiu Sav/ operator: Dan Șoșdea