Festivalul PLAI, la ediția cu numărul 11

Data actualizării: Data publicării:
festival plai
Bob Geldof, Joss Stone, Aziza Brahim, Milky Chance. Sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scena PLAI. Ediția cu numărul 11 a festivalului de la Muzeul Satului Bănățean se pregătește de start și aduce anul acesta mai multe surprize. Organizatorii au pregătit de toate pentru toți.

„Vom avea și o scenă de teatru-dans, în care aducem trei trupe, una din România, una din Israel și una din Polonia, care vin cu program atât de zi, cât și de seară. Avem și binecunoscuta Casă a Filmelor, unde vom proiecta joi, vineri, sâmbătă și duminică, de la scurtmetraje străine la pelicule premiate - avem o gamă largă de activități care se pot desfășura. Bineînțeles, sâmbătă și duminică sunt pline aleile festivalului cu partenerii noștri culturali”, a spus Deea Rădulescu, coordonatorul festivalului PLAI.

Festivalul începe mâine cu concertul lui Joss Stone, o premieră pentru România, și se încheie duminică, cu Oi Va Voi. Vor fi patru zile de muzică, iar o noutate o reprezintă faptul că evenimentul se va desfășura pe o suprafață extinsă față de edițiile anterioare. Aproximativ 100 de voluntari sunt implicați în organizarea festivalului PLAI.

Redactor: Alina Strugariu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri