În manşa tur, campionii s-au impus, 11-6

Data publicării:
17S2

Bănățenii se află la câteva zile distanță de îndeplinirea primului obiectiv din 2018. Timișoara Saracens așteaptă vizita georgienilor de la RC Batumi în Continental Shield după victoria din tur (scor 11-6). Cluj Arena va fi "casa" campionilor pentru returul semifinalei, iar bănăţenii sunt hotărâţi să facă pasul spre finală.


”Sunt sigur că vor veni aici cu tot ce au mai bun. Aşa că va trebui să fim pregătiţi. Ne-am antrenat foarte bine în această săptămână şi, din fericire pentru noi, nu suntem nevoiţi să călătorim decât cinci ore până la Cluj. Nu avem scuze să nu fim pregătiți fizic şi mental pentru acest joc”, a declarat Sosene Anesi, antrenor Timişoara Saracens.

”Mai avem încă un meci de jucat care e mult mai important decât cel de la Batumi, pentru că cei din Georgia nu vor mai avea absolut nimic de pierdut”, a declarat Attila Brosovzski, manager sportiv Timişoara Saracens.

După două jocuri disputate în Georgia, sarazinii ştiu la ce să se aştepte din partea gruzinilor.

”Sunt o echipă fizică, joacă mult pe înaintare. Asta am şi pregătit acum, pur şi simplu nu mai au cu ce să ne surprindă, au fost deja două meciuri, deja îi cunoaştem foarte bine”, spune Marian Drenceanu, căpitan Timişoara Saracens.

”Va fi dificil, dar băieţii noştri trebuie să fie la înălţime. Mai ales pachetul de înaintare şi sperăm că vor face o treabă la fel de bună ca săptămâna trecută”, a declarat Sosene Anesi, antrenor Timişoara Saracens.

Anesi nu se va putea baza pe şase jucători pentru returul cu Batumi, în frunte cu Luke Samoa şi Samuel Mariş. În schimb, Cătălin Fercu va reveni în primul 15, în locul lui Vlăduţ Popa, care a suferit o întindere în Georgia.

reporter: Claudiu Sav/ operator: Dan Petcu

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri