Sari la conținut

Seară romantică, în tramvai

Câțiva tineri din Timișoara au brevetat rețeta perfectă pentru o cină romantică. Aceasta include un tramvai, preparate gustoase în lumina lumânărilor, muzică de calitate, dar și o plimbare în care poți admira clădirile istorice din oraș, pe același traseu pe care a circulat și primul tramvai electric din România. 

Pentru seara specială, doamnele au fost răsfățate cu un trandafir roșu încă de la intrarea în restaurantul vagon.

 

Restaurantul vagon a fost decorat special pentru Ziua Îndrăgostiților, iar meniul a fost ales cu mare atenție pentru cuplurile de îndrăgostiți.

”Încercăm să inducem o atmosferă cât mai romantică, astfel încât să fie cadrul cât mai intim, oamenii să se simtă foarte bine și să fie cât mai plăcut. Facem un playlist personalizat și avem și un concert de pian și vioară, un concert de 45 de minute. Doar de iubire mai e nevoie”, a declarat Denisa Balosin, organizator.

Restaurantul mobil, dotat cu 20 de locuri, pleacă din centrul Timișoarei și parcurge traseul istoric al primului tramvai electric, pus în funcțiune în anul 1889.

”Atinge toate punctele istorice ale Timișoarei, începând cu Piața Libertății, 700, Catedrală Balcescu, Traian, Fabrica de Bere și apoi se întoarce în Libertății”, a declarat Andrei Stănuș, organizator.

Organizatorii așteaptă cupluri şi de Dragobete, dar şi în luna martie când vagonul-restaurant se va pune în mișcare de alte două ori. Astfel de concepte sunt întâlnite și în Roma, Milano și Bruxelles.

reporter: Mihaela Crețu/ George Ştefăniţă