Sari la conținut

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Dezbaterea electorală între candidați NU va mai avea loc

Cei 14 candidați la alegerile prezidențiale FOTO: Digi24

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În pofida insistențelor, Kelemen Hunor, Dan Diaconescu și Corneliu Vadim Tudor sunt candidații care nu au formulat niciun răspuns propunerii Institutului pentru Politici Publice de participare într-o dezbatere electorală organizată de IPP cu toți cei 14 candidați.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Pe de altă parte, Călin Popescu Tăriceanu a comunicat că programul nu îi permite participarea la dezbatere, deși Institutul își manifestase disponibilitatea de organizare a dezbaterii într-o altă zi dintre cele rămase până la primul tur al alegerilor prezidențiale 2014.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Condiția ca dezbaterea să fie organizată cu toți cei 14 candidați fusese solicitată de candidatul Alianței PSD-PC–UNPR, Victor Ponta, pentru a participa într-o confruntare față în față, înaintea primului tur de scrutin.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Regretăm sincer situația și îi asigurăm pe toți cei care ne-au urmărit eforturile în ultimele zile că am făcut tot ce a depins de noi ca această dezbatere să existe. Este convingerea IPP în continuare că alegătorii români merită o astfel de dezbatere și sperăm că ea va avea loc măcar înaintea celui de-al doilea tur de scrutin între candidații rămași în competiție. Ne manifestăm totala disponibilitate în continuare”, declară IPP într-un comunicat.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!