Sari la conținut
News Alert

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis: Sondajele pe care le-am comandat noi arată bine

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Cunosc sondajele pe care le-am comandat noi și ele arată bine. Adică suntem amândoi cu 3 în față”, a spus Klaus Iohannis, la Digi24.

Despre sondajul realizat de Research Grup, în care Victor Ponat este cotat cu 42% din intenția de vot, iar Klaus Iohannis cu 23%, prezidențiabilul ACL a spus: „Cel mai bun sondaj este votul”.

Sondajele indică niște trenduri, ne arată dacă candidatul are tendințe de creștere sau de descreștere”, a adăugat el.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis a subliniat că aceste sondaje au o marjă de eroare foarte mare și „unii dintre candidați umblă” la ele ca să dea bine în fața electoratului.

Klaus Iohannis despre numirea procurorilor și Republica Moldova

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis răspunde la două subiecte lansate de Victor Ponta în campania electorală: un nou procedeu de numire a procurorilor și o eventuală unire cu Republica Moldova.

Nu sunt de părere că cineva controlează justiția. O astfel de afirmație este o eroare. Dacă trebuie să schimbăm mecanismul de numire a procurorilor, da, este o discuție care se poate purta, dar n-are nicio treabă cu campania electorală”, a spus Klaus Iohannis.

Prezidențiabilul ACL a adăugat că cei implicați direct ar trebuie să vină cu o propunere în spațiul public.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Despre subiectul unirii României cu Republica Moldova, Klaus Iohannis a spus că lucrul cel mai important pentru „actuala etapă” este ca Republica Moldova să devină membru al Uniunii Europene.

Noi trebuie să sprijinim Republica Moldova să devină performantă ca să ne regăsim împreună în Uniunea Europeană”, a subliniat candidatul PNL la prezidențiale.

Unificarea Modovei cu România este un lucru pe care doar Bucureștiul îl poate oferi și doar Chișinăul îl poate accepta. N-are rost să ne grăbim, ba ar fi greșit să ne grăbim și să încercăm să inversăm ordinea. Haideți să facem treburile bine, să rezolvăm integrarea europeană, iar după aceea celălalt proiect poate să vină.

Sunt ferm convins că Moldova va rămâne pe drumul european”, a mai spus Klaus Iohannis.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!