Sari la conținut
News Alert

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Competiție strânsă: Victor Ponta și Klaus Iohannis, la egalitate 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis și Victor Ponta au ultima şansă de a face mişcarea decisivă care ar atrage electoratul de partea lor. După două seri în care au participat la dezbateri faţă în faţă, finaliştii prezidenţialelor au fost prezenţi joi la două televiziuni diferite.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidatul alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a fost invitatul Antenei 3, în timp ce Klaus Iohannis a răspuns la întrebările jurnaliştilor Digi24.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ultima săptămână de campanie nu a schimbat semnificativ opiniile electoratului, arată un sondaj CSCI. Pe de altă parte, un sondaj CCSCC arată că Victor Ponta și Klaus Iohannis sunt la egalitate.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Fiecare cu neamțul lui. Cine îl sprijină pe Victor Ponta și cine pe Klaus Iohannis

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Potrivit CSCI, Victor Ponta va lua 54 la sută din voturi, iar Klaus Iohannis 46 la sută. Diferenţa de 8% este cu două puncte mai mică faţă de săptămâna trecută.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Conform unui sondaj realizat de CCSCC, la comanda Institutului Liberal Brătianu, Victor Ponta ar fi în cădere, în timp ce Klaus Iohannis recuperează serios.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Astfel, Victor Ponta și Klaus Iohannis sunt la egalitate perfectă, 50% - 50%, situație pe care nu am mai întâlnit-o în niciun sondaj dat publicității pina acum.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În același sondaj, Klaus Iohannis este cotat cu 38% la procentul de încredere, în timp ce Victor Ponta are 36%.

VIDEO. Klaus Iohannis a cântat imnul României

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Documentarul „2 pentru România”, viral pe internet

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis, la Digi24: Toate sondajele noastre arată că suntem la egalitate

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Liderul ACL Klaus Iohannis a declarat, joi, că sondajele interne ale ACL arată o diferenţă în ultima săptămână de maxim unu la sută, care este considerabil sub marja de eroare, el precizând că cei doi competitori din turul 2 al prezidenţialelor sunt la egalitate.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. KLAUS IOHANNIS: „Suntem la egalitate”

Întrebat cum comentează sondajele apărute în campania pentru turul doi şi care dau o diferenţă de opt, zece procente între Victor Ponta şi el, Klaus Iohannis a precizat, la Digi24: "Sondajele noastre arată, şi pot să vă spun că nu au fost manipulate, arată o diferenţă în ultima săptămână de maxim unu la sută, care este considerabil sub marja de eroare. Suntem la egalitate".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Final de campanie electorală

CONFRUNTAREA PONTA-IOHANNIS. Adevărata dezbatere, în această seară, la Digi24

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!