Sari la conținut

SĂPTĂMÂNA PREȘEDINȚILOR. Mesaje pentru Traian Băsescu și Klaus Iohannis

Silvia Holotiuc: Timp de zece ani, dl. preşedinte Traian Băsescu n-a obosit şi nu s-a plictisit luptând cu corupţii, cu mafioţii şi n-a cedat în faţa lor. Şi-a reuşit să facă justiţia funcţională cu rezultatele pe care le ştim. Sper ca nici dl. Iohannis să nu se plictisească în lupta sa pentru o Românie a lucrului bine făcut, asa cum a promis, şi să nu facă compromisuri. Asta dacă-şi doreşte să câştige simpatia şi admiraţia şi a celor care nu l-au votat din convingere.

Ştefan Herbst (Spania): Dl. Băsescu a făcut ce a putut având în vedere faptul că era înconjurat de o clasă politică căreia interesul era de a-şi rezolva afacerile lor personale fară să le pese de țară și problemele cetățenilor. Bineînțeles că a făcut și greșeli. Domnului Iohannis îi doresc multă putere de muncă și să se țină de promisiunile făcute de care eu sunt sigur că le va duce la bun sfârșit, spre binele țării și al nostru. Sunt foarte multe lucruri de făcut pentru ca țara noastră să se ridice.

F.D.K.: Am avut un preşedinte jucător care a jucat bine şi a învins în final. Şi sper să avem un preşedinte care să continue lupta şi să desăvârşească, prin lucrul bine făcut, îndreptarea vieţii şi a societăţii în România. Klaus Iohannis sper să nu înşele aşteptările mele fiindcă am reuşit să îl votez după 170 de km de mers cu autoturismul şi mai bine de 4,5 ore de aşteptare la coadă. Sper să facă lucruri bune, aşa cum a promis.

Ildiko Ianovici: Două personalităţi diferite. Preşedintele în exerciţiu, Traian Băsescu, un om cu coloană vertebrală, cu mult curaj, multă forţă politică, un preşedinte jucător, exact cum a declarat la început de mandat. Domnul Klaus Iohannis, preşedintele ales al românilor este tipul de neamţ, care tace şi face. Îi doresc multă putere de muncă.

Aurelian Teodorescu: Iliescu şi Băsescu au distrus ţara. Să sperăm ca Iohannis să aibă altă viziune şi să vină cu planuri de viitor, să pună ţara pe picioare. Asta dacă nu se lasă influenţat de foştii preşedinţi, de parlamentari şi guvernanţi.

Szikszai Fanica: Respect domnule preşedinte Băsescu pentru lupta împotriva sistemului corupţiei. Iar pentru Iohannis, putere de muncă pentru un stat de drept şi o justiţie curată. Să avem o Românie a lucrului bine făcut.

Camelia Dincă: Traian Băsescu pleacă de la Cotroceni şi în sufletul românilor va rămâne cu două embleme: lupul cel alb al Daciei, pentru lupta sa de a uni România cu Moldova şi justiţiarul, "nimeni nu e mai presus de lege". Lupta sa împotriva politicienilor corupţi, cercetarea dosarelor comunismului şi aducerea în lumină a arhivelor securităţii, lupta împotriva presei mincinoase.

Monica Solomon: De preşedintele Băsescu sunt mândră şi îi mulţumesc că a întărit justiţia. Nu mai am sentimentul că muncesc degeaba! Pe dl. Iohannis l-am votat şi aştept să confirme speranţele ce s-au pus în el.

Iordache Poenaru: Băsescu, cel mai bun preşedinte după '89. Iohannis, sper să ne respecte la fel de mult ca Traian Băsescu, măcar pentru orele state în frig şi ploaie în faţa ambasadelor României prin Europa să îl votăm.

Maria Manea: Sunt sigură că Traian Băsescu va intra în istorie şi mulţi îl vor regreta. Sper ca dl. Iohannis să procedeze la fel în ceea ce priveşte corupţia, arestarea celor vinovaţi, confiscarea averilor. Noul preşedinte trebuie susţinut, nu judecat.

Sofiţa Serea: Le doresc să îşi îndeplinească misiunile cu care sunt învestiţi cu cinste, onoare, demnitate. Nutrim speranţa să România va merge, cu paşi repezi, spre un viitor plin de oportunităţi, pace şi prosperitate. Poporul să aibă un trai decent.