Artiștii chemați la concertul absolvenților din Târgu Jiu au fost amendați după ce au înjurat elevii

Data actualizării: Data publicării:
artist urban
Sursa foto: Narcis Daju / Facebook

Doi dintre artiştii care au susţinut un concert pe stadionul "Constantina Diţă" din municipiul Târgu Jiu, în data de 10 iunie, în cadrul ceremoniilor de premiere a absolvenţilor de gimnaziu şi licee din oraş, au fost amendaţi de către jandarmii gorjeni pentru injurii adresate participanţilor, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj, Alin Ivan.

Potrivit acestuia, în urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini surprinse la concertul din data de 10 iunie, jandarmii au derulat demersuri pentru identificarea persoanelor de pe scenă care au adresat injurii participanţilor la eveniment.

"Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public în care persoane aflate pe scena din incinta stadionului 'Constantina Diţă' din municipiul Târgu Jiu adresau injurii participanţilor, Jandarmeria Gorj face următoarele precizări: imaginile au fost surprinse la concertul din data de 10 iunie, concert dedicat absolvenţilor de gimnaziu şi liceu. Au fost derulate demersuri pentru identificarea persoanelor de pe scenă care adresează injurii participanţilor. Faţă de 2 persoane a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 1.000 lei fiecare pentru adresarea de injurii şi expresii jignitoare", a transmis Alin Ivan.

Conform reprezentanţilor Primăriei Târgu Jiu, în seara respectivă pe scenă au urcat Petre Ştefan, Oscar şi DJ Freelook.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri