Bărbat accidentat mortal de un copac, într-o zonă greu accesibilă de la poalele Munţilor Călimani

Data publicării:
padure
FOTO: Getty Images

Un bărbat de 45 de ani şi-a pierdut viaţa, marţi, după ce a fost accidentat de un copac într-o zonă forestieră greu accesibilă de la poalele Munţilor Călimani, între localităţile Monor şi Batoş, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

Spre locul intervenţiei au fost mobilizate un echipaj de pompieri cu şenilată, un echipaj al Ambulanţei, o echipă Salvamont, precum şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comuna Monor.

Bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator de către echipajele de intervenţie şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, motiv pentru care a fost declarat decesul la locul evenimentului, scrie Agerpres.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care bărbatul şi-a pierdut viaţa, în cadrul unui dosar pentru ucidere din culpă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a precizat, pentru AGERPRES, că bărbatul decedat era din comuna Monor şi era însoţit de un altul de 40 de ani.

Cei doi s-au deplasat în pădure cu un tractor, pentru a extrage un arbore, moment în care cel de 45 de ani a fost lovit de copac în zona capului, cauzându-i decesul.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri