Cătălin Predoiu, după atacul armat de pe aeroportul din Chișinău: „S-a dovedit încă o dată că meseria de poliţist nu este ușoară”

Data publicării:
Cătălin Predoiu face declarații.
Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a transmis, vineri seară, condoleanţe după atacul armat de pe Aeroportul Chişinău, unde un poliţist de frontieră şi un angajat din securitatea aeroportuară au fost ucişi, şi apreciază că s-a dovedit încă o dată că meseria de poliţist nu este uşoară, potrivit News.ro.

„Am aflat cu regret de tragicul incident din Aeroportul Internaţional Chişinău, incident în urma căruia şi-au pierdut viaţa două persoane. În aceste momente, extrem de grele pentru familiile celor decedaţi, dar şi pentru colegii din Ministerul Afacerilor Interne din Republica Moldova, adresez acestora sincere condoleanţe şi vreau să îi asigur de întreaga mea compasiune”, a transmis, vineri, Cătălin Predoiu, într-un mesaj de condoleanţe.

Ministrul de Interne afirmă că, din nou, se dovedeşte că „meseria de poliţist nu este una uşoară, nefiind prima oară şi, din păcate, nici ultima când cineva plăteşte cu viaţa îndeplinirea sarcinilor de serviciu”.

„Suntem alături de colegii din MAI din Republica Moldova şi de familiile îndoliate în această grea încercare”, a mai transmis ministrul de Interne.

Un poliţist de Frontieră şi un angajat din securitatea aeroportuară au fost ucişi, vineri, pe Aeroportul Chişinău, de un bărbat din Tadjikistan căruia nu i s-a permis intrarea în ţară.

Un pasager a fost rănit la fel şi suspectul în timpul operaţiunilor de prindere.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri