Video Caz revoltător la Slatina. O tânără beată și drogată a lovit în plin șase mașini

Data publicării:
politie
FOTO: Shutterstock

Un nou accident provocat de o tânără care s-a urcat la volan sub influența drogurilor și a alcoolului. S-a întâmplat în Slatina, acolo unde femeia de 26 de ani a lovit în plin 6 mașini parcate. Din fericire, nu sunt victime, însă pagubele sunt însemnate.

 

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o tânără de 26 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii, din aceeași localitate, din cauze ce urmează a fi stabilite, a avariat 6 autoturisme parcate. În urma evenimentului rutier nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Întrucât tânăra prezenta un comportament suspect, aceasta a fost testată atât cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, cât și cu aparatul drugtest, care a indicat prezența a trei substanțe psihoactive, respectiv T1C MDMA, T2C MTD și T3C KET”, transmite IPJ Olt.

Tânăra de 26 de ani a fost dusă la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a prezenței substanțelor în organism, potrivit stirideolt.ro

Pe numele acesteia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri