Video Cazările la mare, mai ieftine din acest weekend. Cât costă acum o noapte de cazare la un hotel de 3 stele în Mamaia

Data publicării:
sezlonguri si umbrele pe plaja
Imagine de o plajă de pe litoralul românesc. Foto: Profimedia Images

Suntem în a doua jumătate a lunii august, iar stațiunile de la mare sunt încă pline de turiști. Vârful de sezon pe litoral a trecut, așa că tarifele urmează să scadă în perioada următoare. Până la finalul lunii, prețurile ar trebui să fie mai mici cu aproximativ 20%.

După 15 august, vârful sezonului estival, hotelierii încep să scadă tarifele la cazare. Așa se face că în acest weekend, turiștii beneficiază de reduceri de 10 până la 20%.

- Am dat undeva la 600 lei pe 3 nopți, undeva la 200 de lei pe noapte.
- Cum ți se pare prețul?
- Destul de decent, destul de ok.

- Cazarea e ok, 200 de lei pe noapte, 250 lei. Ok, la prețurile din ziua de azi, foarte bine.

- Pentru 6 zile, 1.700 de lei e cazarea la noi.
- Cum vi se pare prețul?
- Ok, așa a fost în fiecare an.

În Mamaia, la 3 stele, tarifele pornesc de la 286 de lei, pentru o cameră dublă cu mic dejun inclus. În Eforie, turiștii plătesc 182 de lei, tot la 3 stele, fără mic dejun inclus, iar în Neptun 175 de lei. În Costinești, în medie, tarifele la cazare ajung la 200 de lei pe noapte.

Proprietar pensiune: Gradul de ocupare este 90-95%, de la 150 pornesc prețurile pînă la 300. Depinde de dotarea camerei, depinde de câte persoane.

Corina Martin - președinte onoare RESTO: Am intrat deja în perioada în care noi, agențiile de turism, împreună cu hotelierii, lansăm oferte speciale. Puteți să cumpărați 3 nopți și să primiți 4 nopți de fapt sau să beneficiați de discounturi care sunt tot mai atractive.

Pe lângă prețuri reduse, turiștii care au ajuns în acest weekend pe litoral au parte și de vreme frumoasă.

Meteorologii spun că în acest weekend se vor înregistra temperaturi care vor depăși 30 de grade Celsius, iar apa mării va avea 24 de grade.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri