Daniel Băluţă s-a autopropus șef de campanie al Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Marcel Ciolacu: „Am aflat astăzi”

Data actualizării: Data publicării:
Daniel Băluță, primar sector 4 București
Daniel Băluță. Foto: Inquam Photos/George Călin

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a anunţat miercuri, la evenimentul de lansare a candidaturii sale pentru un nou mandat, că va fi şeful campaniei electorale a Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei, informează Agerpres. 

Acesta şi-a prezentat echipa cu care social-democraţii „vor aborda” următorul mandat, pentru care a cerut un vot de încredere de la colegii săi.

„Împreună cu Gabi vreau să fac un anunţ extrem de important: începând de astăzi sunt şeful de campanie al viitorului primar general al Capitalei, Gabriela Firea", a spus Băluţă.

Într-o conferinţă de presă susţinută la finalul evenimentului, Băluţă a precizat că s-a autopropus pentru acest post.

„Este firesc acest anunţ, întrucât este încă un argument al susţinerii deosebite pe care Gabi o are din partea organizaţiei PSD Bucureşti şi ceea ce vă pot spune este că toată experienţa pe care am acumulat-o, toată energia de care dispun o vom aloca astfel încât în următoarele săptămâni să prezentăm bucureştenilor realităţile administraţiei PSD şi să putem să dovedim de ce suntem mai buni decât oponenţii noştri. A fost propunerea mea. M-am autopropus", a precizat el.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a menţionat că a aflat miercuri de acest lucru: „Eu am aflat astăzi. Cu adevărat, înainte de a se face anunţul pe scenă, dar tot astăzi”.

Editor : C.S.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri