Sari la conținut

Două cadavre carbonizate găsite într-o mașină. Ce spune șoferul

Două persoane au fost găsite carbonizate într-o mașină care a luat foc, duminică noapte, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un copac de pe marginea drumului, în comuna Fibiş din judeţul Timiş. Şoferul şi pasagera din dreapta au fugit de la locul accidentului, însă au fost identificați de poliție la scurt timp. Tânărul de 19 ani care conducea mașina le-a spus anchetatorilor că a pierdut controlul volanului din cauza unei glume făcute de unul dintre pasageri.

masina politie, ideal pentru accidente

Poliţiştii au reuşit să îl identifice pe tânăr la aproximativ două ore de la producerea accidentului de duminică seară. În momentul în care a fost găsit, acesta rătăcea pe un drum din vecinătatea comunei Fibiş, relatează News.ro.

Tânărul era în stare de şoc și le-a povestit anchetatorilor că accidentul a avut loc în urma unei glume. Unul dintre pasagerii din spate i-ar fi dat cu palma peste ceafă, în joacă, moment în care el s-a speriat şi a pierdut controlul volanului. Şoferul le-a mai spus poliţiştilor că s-a speriat foarte tare când a văzut cum maşina este cuprinsă de flăcări şi de aceea a fugit de la locul accidentului.

Pasagera care a fugit de la locul accidentului împreună cu şoferul este o adolescentă de 17 ani din comuna Fibiş, care a fost găsită acasă de către poliţişti.

Cei doi pasageri care au murit carbonizaţi sunt un băiat de 20 de ani şi o fată care încă nu a fost identificată.