Emoţii mari în prima zi de şcoală

Data publicării:
liceul national

La Liceul Teoretic Naţional din Bucureşti, prima zi de şcoală a fost încărcată de emoţii, la fel ca în orice altă şcoală din România. Profesori şi-au asigurat elevii că îi vor ajuta să găsească un echilibru între studiu şi pasiunile fiecăruia.

Ziua a început în sala de festivităţi a Liceului Teoretic Naţional.

„Am destul de multe emoţii pentru că s-au schimbat câteva lucruri, ne-am mutat mutat în alte clase şi încercăm se ne reacomodăm”, mărturiseşte o elevă.

„Am emoţii, aş fi vrut ca vacanţa să dureze mai mult şi sper să fie un an foarte bun”, adaugă o colegă.

Liceenii din ultimul an spun că deja, din prima zi de şcoală, se gândesc la examenele care urmează.

Tudor Apostol, preşedintele Consiliului Elevilor: „Sunt în ultimul an şi mă aştept prin colaborarea cu liceul să ajung în continuare la facultate şi să-mi călăuzesc un drum în viaţă. Emoţii vă daţi seama că sunt, fiind un an foarte important.

Profesorii sunt pregătiţi să-i ajute pe elevi să înveţe cu plăcere şi să obţină şi rezultate bune.

Silvia Moraru, directoarea Liceului Teoretic Naţional: „Creativitatea, o viaţă sănătoasă, performanţă şi fiecare elev la parcursul ciclului educaţional să ştie la ce este foarte bun. O să cunoaştem pe parcursul anului şcolar o sumedenie de lucruri, profesori deosebiţi, lectori cu profesionalism ştiinţific de mare valoare.”

210 elevi, de la clasa I până la clasa a XII-a, învaţă acum la Liceul Teoretic Naţional. De cinci ori mai mulţi faţă de anul 2012, când instituţia şi-a deschis porţile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri