(P) Doar LINK Academy poate face acest lucru: Școlarizare pe viață la prețul unui program de un an de zile!

Data actualizării: Data publicării:
RO_portali_1
Din articol

Deja de câțiva ani, LINK Academy este considerată, pe scena regională de IT, o instituție educațională unde, pe lângă cele mai de calitate cunoștințe și abilități, obțineți și un suport complet pentru dezvoltarea carierei în IT, așa cum nu oferă nicio altă școală de IT din această parte a Europei. Cu toate acestea, la LINK Academy s-a decis depășirea granițelor în educația viitorilor experți în IT.

De fapt, la această instituție educațională, înscrierea de primăvară este în curs de desfășurare, așadar, viitorii cursanți care decid să înceapă școlarizarea în această perioadă, vor avea parte de o reducere la taxa de școlarizare, dar și posibilitatea unică de școlarizare pe viață la prețul unui program.

Ați citit bine! La LINK Academy, au creat un program special de educație, care vă permite ca, după școlarizarea de un an de zile, să vă continuați perfecționarea de fiecare dată când considerați că este necesar, complet gratuit. De nenumărate ori. Fără limită de ani.

Dacă vă gândiți la o carieră în domeniul IT pe termen lung, nu ratați această ocazie. Din cauza capacităților tehnice folosite pentru această formă de școlarizare, de această ofertă nu vor putea beneficia toți candidații, așadar, trebuie să vă înscrieți cât mai repede. Pentru mai multe detalii și rezervarea locului, accesați site-ul LINK Academy.

Dobândiți cele mai căutate cunoștințe IT în doar 12 luni. Continuați-vă gratuit perfecționarea de fiecare dată când apare o tehnologie nouă

Indiferent de departamentul sau programul ales, după finalizarea școlarizării la LINK Academy, obțineți posibilitatea de a vă continua perfecționarea de fiecare dată când este nevoie.

Concret, asta înseamnă că imediat ce apare o versiune nouă de software sau tehnologie pentru care ați frecventat cursul în programul LINK Academy, aveți dreptul de a vă înscrie la școlarizarea gratuită prin intermediul celei mai moderne platforme pentru studiu la distanță.

Datorită acestei șanse unice, puteți fi siguri că cunoștințele voastre nu se vor învechi niciodată. LINK Academy vă oferă posibilitatea de a fi întotdeauna la curent cu cele mai noi tehnologii și cunoștințe, ceea ce este foarte important dacă vreți să fiți un expert IT foarte căutat și foarte bine plătit.

Pentru a fi competitiv în lumea IT, este important să vă perfecționați continuu

În prezent, concurența este acerbă în mediul de afaceri dur și toți se străduiesc să lucreze mai bine și mai mult. Ceea ce vă poate deosebi de restul sunt cunoștințele care sunt actuale și aplicabile în practică.

Dar aici există și o problemă. Trăim într-o lume unde tehnologia se dezvoltă cu o viteză uluitoare, iar asta înseamnă un singur lucru: cunoștințele învechesc mai repede ca oricând. Iar cunoștințele învechite nu mai sunt cunoștințe.

Toți cei care aleg o carieră profitabilă și foarte bine plătită de expert în IT, știu cât de repede se dezvoltă instrumente noi și cât de repede apar tehnologii noi. Ca să puteți lucra cu succes, este foarte important să fiți la curent cu toate aceste schimbări. Doar așa puteți avea o carieră de succes în IT.

De aceea, școlarizarea nelimitată oferită de LINK Academy este ceva foarte prețios pentru oricine se gândește serios să devină expert în IT.

LINK Academy, școala care se deosebește de toate celelalte școli

LINK Academy este singura școală din Balcani și una dintre puținele din Europa care are parteneriate oficiale cu cele mai apreciate instituții globale și companii IT, precum Microsoft, Adobe, Oracle, Zend, Autodesk și Cambridge, motiv pentru care cunoștințele și certificatele pe care le veți primi de la această instituție sunt recunoscute de angajatori din întreaga lume.

Indiferent de cele mai căutate domenii de IT din prezent care vă interesează: programare, design și multimedia, administrare, IT business, design 3D și CAD sau dezvoltarea aplicațiilor mobile, la LINK Academy veți obține cunoștințe și abilități de la cei mai apreciați experți din aceste domenii.

De asemenea, în conformitate cu nevoile și afinitățile voastre, puteți alege școlarizarea tradițională în clasă sau online – prin intermediul platformei avansate pentru studiu la distanță, unde veți obține aceeași calitate a cunoștințelor la ambele modele.

LINK Academy este cunoscută și ca o instituție care nu numai că aduce cursanților săi patru ani de abilități IT în mai puțin de 12 luni de școlarizare, ci le oferă și o serie de instrumente și servicii pentru dezvoltarea carierei, datorită cărora aceștia ajung la un job într-un timp record. Astfel, în timpul școlarizării la LINK Academy avem cursuri facultative de engleză și germană pentru cei care vor să lucreze în străinătate, program pentru dezvoltarea abilităților personale și profesionale, ajutor în studiu și angajare etc. Simplu, la LINK Academy obține un suport complet pentru viitoarea carieră.

Înscrieți-vă cât mai repede, nu toți pot beneficia de această ofertă

Spre deosebire de alți IT-iști, care trebuie să plătească scump perfecționarea de fiecare dată când apare o tehnologie nouă sau care studiază individual, datorită acestui program unic de la LINK Academy, puteți fi siguri că veți obține la timp cele mai actuale cunoștințe, complet gratuit.

Însă, este important să știți că această ofertă este valabilă doar pentru un număr limitat de cursanți LINK Academy și că, de aceea, nu toți cei care se înscriu vor putea beneficia de aceasta.

De aceea, rezervați-vă locul la timp pe site-ul LINK Academy și, pe lângă școlarizarea la prețuri reduse, asigurați-vă și educația pe viață.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri